Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Скандальне розкриття: Мільйонна крадіжка пального комунальниками в Чернігові

Скандальне розкриття: Мільйонна крадіжка пального комунальниками в Чернігові фото

Спеціалісти поліції Чернігівщини завершили розслідування справи про систематичне незаконне привласнення дизельного пального групою працівників міськради. Комбінована операція призвела до викриття організованої злочинної групи, яка привласнювала пальне на суму понад мільйон гривень.

В ході розслідування виявлено, що працівники комунального підприємства, ведучи діяльність в умовах воєнного стану, створили злочинну групу для систематичного привласнення пального. Організатором цієї схеми був посадовець міськради, який мав повноваження отримувати пальне відповідно до службових обов'язків.

Загалом, злочинні дії привели до привласнення майна на суму понад мільйон гривень. Спільники організатора включали його підлеглих, а також приватного підприємця, який використовував привласнене пальне в своїй господарській діяльності.

Наразі справу передано до прокуратури для подальшого направлення до суду. Організатор та його спільники обвинувачуються по низці статей Кримінального кодексу, що може призвести до суворого покарання, включаючи позбавлення волі та конфіскацію майна.

Скандальне розкриття: Мільйонна крадіжка пального комунальниками в Чернігові фото №1
Скандальне розкриття: Мільйонна крадіжка пального комунальниками в Чернігові фото №2
Скандальне розкриття: Мільйонна крадіжка пального комунальниками в Чернігові фото №3

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: