Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наслідки нічної атаки "шахедів" на Одесу. Є загиблі та поранені

Наслідки нічної атаки "шахедів" на Одесу. Є загиблі та поранені фото

Глава Одеської обласної військової адміністрації, Олег Кіпер, повідомив про продовження воєнних дій Росії проти цивільних мешканців. Нічна атака "шахедів" стосувалася Харкова, Одеси та міст Сумщини. Один з ворожих дронів потрапив у житловий будинок в Одесі, зруйнувавши 18 квартир.

Кількість жертв атаки в Одесі на данний момент зросла до трьох осіб, і рятувальники продовжують пошуково-рятувальну операцію. У зв'язку зі загибеллю людей оголошено траур в Одесі та області. 

Генпрокурор Андрій Костін повідомив, що з-під завалів будинку в Одесі дістали тіло дитини. 

«12 людей, включаючи 4 дітей, досі вважаються зниклими безвісті. Троє людей загинули. Це перший випадок, коли влучання дрону призвело до таких наслідків», — додав Костін. 

Президент України Володимир Зеленський, відреагував на нічний обстріл українських міст та висловив потребу у більшому ППО від партнерів та посиленні українського повітряного щита для захисту від російського терору. Він закликав отримати більше систем ППО та ракет для них, як засіб збереження життів.

Нам потрібно більше ППО від партнерів. Потрібно посилювати український повітряний щит, щоб додати захисту нашим людям від російського терору. Більше систем ППО, більше ракет для ППО – це те, що зберігає життя.

Пошуково-рятувальна операція триває в безперервному режимі з усіма необхідними службами на місці.  

Наслідки нічної атаки "шахедів" на Одесу. Є загиблі та поранені фото №1
Наслідки нічної атаки "шахедів" на Одесу. Є загиблі та поранені фото №2
Наслідки нічної атаки "шахедів" на Одесу. Є загиблі та поранені фото №3

Фото: Телеграм канал: Олег Кіпер/Одеська ОДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: