Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Втопився у колодязі: Трагічне самогубство пенсіонера

Втопився у колодязі: Трагічне самогубство пенсіонера фото

19 лютого власноруч у своєму дворі у селі Рудівка на Прилуччині виявили тіло 84-річного пенсіонера Бориса Берегового, який вчинив самогубство, стрибнувши у колодязь. Чоловік жив сам, його дружина померла десять років тому, і в нього не було дітей.

"Він був самотній, але його родичі регулярно його відвідували та допомагали йому. Доглядала за ним дружина покійного племінника. Того ранку дідусь вийшов у двір і зник. Почали його шукати. Поблизу колодязя стояла його паличка", – розповіла Ніна Пашук, староста Рудівського старостинського округу.

"Можливо, він набирав воду?" – запитали.

"Ні, він не користувався колодязем. У дворі є свердловина. Напередодні Борису Павловичу сказали, що будуть оформлювати його до будинку літніх людей. Можливо, це стало причиною його вчинку. Можливо, щось з головою сталося, останнім часом він втрачав пам’ять", – додала староста.

Наталія Слабеняк, речниця головного управління Національної поліції в області, повідомила, що на тілі померлого не виявлено ознак насильницької смерті, і чоловік виражав свої наміри щодо самогубства односельцям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: