Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Закарпатті лікар давав своїм пацієнтам снодійне та ґвалтував їх

На Закарпатті лікар давав своїм пацієнтам снодійне та ґвалтував їх фото

В лікарні на Закарпатті виявлено шокуючі факти: лікар, працюючи в Іршавській лікарні Закарпатської області, зловживав довірою та сексуально ґвалтував своїх пацієнтів, використовуючи снодійні препарати. Злочини були систематичними, а лікар не лише скоював насильство, але й фільмував свої дії на власний телефон.

Інформацію про це розкрив журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі. За його словами, лікар Ковач Юрій Степанович, працюючи в лікарні, адміністрував препарати, що призводили до втрати свідомості чи ускладнювали сприйняття подій навколо пацієнта. У такому беззахисному стані він сексуально ґвалтував пацієнтів та зафіксовував це на відео.

Журналіст також додав, що під час процесуальних дій поліція виявила сотні інтимних фото та відео пацієнтів, які той використовував для шантажу.

"Під час процесуальних дій у нього знайшли декілька сотень інтимних фото та відео пацієнтів. Також якщо жертва сексуальних втіх цього хворого покидька телефонувала йому, то в нього на заставці з'являлося фото жертви інтимного характеру, яку він робив раніше", — йдеться у повідомленні Глаголи.

Колега лікаря застукав його під час одного із випадків, що призвело до повідомлення поліції та оголошення підозри медику. За ці злочини Юрію Ковачу може загрожувати позбавлення волі до семи років. Триває розслідування.

Скріншот з Телеграм каналу Віталія Глаголи

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: