Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова Мени Геннадій Примаков йде до ЗСУ

Міський голова Мени Геннадій Примаков йде до ЗСУ фото

11 березня видання "Сусіди.City" опублікувало відеозвернення міського голови Мени, Геннадія Примакова.

У своєму відзначенні Примаков зазначив, що отримав повістку 11 березня та 12 березня о 7 ранку вирушає до військової частини.

"Завтра (12 березня- ред.), відповідно до бойової повістки, я іду до збройних сил, буду призваний до війська. Іду "рядовим" у бойовий підрозділ, не в тил... Відповідно до закону, на період відсутності міського голови, повноваження виконує секретар міської ради Юрій Стальниченко. Всі залишаються на своїх робочих місцях. Мої заступники, які будуть допомагати Юрію Валерійовичу, і вся моя команда, яка працює в звичному режимі, - всі знають про моє рішення, заздалегідь я їх всіх повідомив, але не хотів про це казати раніше, чекав на повістку, коли вона надійде», - коментує Примаков для Сусіди.City

Він також відзначив, що не продавав свого будинку, його дружина залишається на місці, а дочка повертається. Примаков підкреслив, що всі на місці.

На початку березня інше місцеве видання - "Менщина" - отримало повідомлення, що міський голова вже не працює. Під час телефонної розмови він не підтвердив цю інформацію, але й не спростував її.

Новина про повістку Примакова викликала сенсацію, і місцеві жителі активно обговорюють цю інформацію.

Фото: cntime.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: