Міський голова Мени Геннадій Примаков йде до ЗСУ

11 березня видання "Сусіди.City" опублікувало відеозвернення міського голови Мени, Геннадія Примакова.

11 березня видання "Сусіди.City" опублікувало відеозвернення міського голови Мени, Геннадія Примакова.

У своєму відзначенні Примаков зазначив, що отримав повістку 11 березня та 12 березня о 7 ранку вирушає до військової частини.

"Завтра (12 березня- ред.), відповідно до бойової повістки, я іду до збройних сил, буду призваний до війська. Іду "рядовим" у бойовий підрозділ, не в тил... Відповідно до закону, на період відсутності міського голови, повноваження виконує секретар міської ради Юрій Стальниченко. Всі залишаються на своїх робочих місцях. Мої заступники, які будуть допомагати Юрію Валерійовичу, і вся моя команда, яка працює в звичному режимі, - всі знають про моє рішення, заздалегідь я їх всіх повідомив, але не хотів про це казати раніше, чекав на повістку, коли вона надійде», - коментує Примаков для Сусіди.City

Він також відзначив, що не продавав свого будинку, його дружина залишається на місці, а дочка повертається. Примаков підкреслив, що всі на місці.

На початку березня інше місцеве видання - "Менщина" - отримало повідомлення, що міський голова вже не працює. Під час телефонної розмови він не підтвердив цю інформацію, але й не спростував її.

Новина про повістку Примакова викликала сенсацію, і місцеві жителі активно обговорюють цю інформацію.

Фото: cntime.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: