Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мешканців Бєлгорода та Курська закликають евакуюватися: Легіон «Свобода Росії», РДК та Сибірський батальйон збираються відкрити вогонь по містам

Мешканців Бєлгорода та Курська закликають евакуюватися: Легіон «Свобода Росії», РДК та Сибірський батальйон збираються відкрити вогонь по містам фото

Легіон "Свобода Росії", РДК та Сибірський батальйон висловили заклик мешканцям Бєлгорода та Курська евакуюватися, щоб уникнути жертв серед мирного населення.

"путінські вбивці завдають масованих ударів по мирнім українським містам, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей та держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок та дітей) гинуть від обстрілів із бєлгорода. Обстріл України з території бєлгорода має зупинитися!", - написав РДК у своєму Телеграм-каналі.

Вони пояснили, що через це змушені відкрити вогонь по військовим позиціям у Бєлгороді та Курську.

Фото: Скріншот з телеграм каналу

"З метою уникнення жертв серед мирного населення ми закликаємо всіх негайно залишити міста. Місцеву владу також закликаємо зберегти людські життя та розпочати евакуацію з Курщини та Бєлгородщини", - додали добровольчі війська.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: