Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Винесено вирок суду жінці з Чернігова, яка через ревнощі, вдарила ножем у серце свою суперницю

Винесено вирок суду жінці з Чернігова, яка через ревнощі, вдарила ножем у серце свою суперницю  фото

У Чернігові жінку засудили до шести років та шести місяців позбавлення волі, вона "застукала" свого чоловіка під час статевого акту з іншою жінкою, яка була її подругою.

Нагадаємо, восени 2023 року, поліцейські затримали жінку, яка вдарила ножем свою суперницю у серце через ревнощі, але не вбила її.

Співробітники Чернігівського райуправління поліції атримали 40-річну місцеву мешканку, яка вчинила напад на свою знайому через ревнощі, завдавши їй серйозні тілесні ушкодження. Підозрювану було поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Повідомлення про ножове поранення надійшло до поліції 21 листопада 2023 року від диспетчера екстреної медичної допомоги. Після цього на місце події виїхала слідчо-оперативна група разом із кримінальною поліцією Чернігівського району.

Потерпіла пояснила правоохоронцям, що до неї прийшла її 40-річна знайома, яка відразу розпочала сварку через ревнощі. Ситуація загострилася настільки, що "гостя" схопила ніж і вдарила господиню в область серця. Незважаючи на тяжкі травми, потерпілу вдалося врятувати, і її доставили до лікарні.

Судовий процес по цій справі, розглядався у Новозаводському районному суді міста Чернігова. Під час слухань встановлено, що жінка зазнала емоційного стресу після того, як побачила свою подругу з чоловіком. У наслідок конфлікту вона атакувала жінку та завдала їй порізи.

Під час судового розгляду підозрювана заперечувала свою провину. Вона заявила, що просто відвідала кімнату своєї колишньої подруги, щоб повернути подарунки, і випадково побачила її зі своїм чоловіком. За її словами, вона лише стягнула жінку з ліжка та пішла геть, а сама атака не відбулася.

Суд врахував всі обставини справи та виніс вирок у вигляді позбавлення волі для підозрюваної.

Про це йдеться у вироку Новозаводського районного суду м. Чернігова.

Фото: Національна Поліція

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: