Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

СБУ оголосили підозру очільнику «Виборчого штабу» Путіна, який пропагує агресивну війну проти України Володимиру Машкову

СБУ оголосили підозру очільнику «Виборчого штабу» Путіна, який пропагує агресивну війну проти України Володимиру Машкову фото

За даними Служби безпеки України, підозру отримав очільник «Виборчого штабу» Путіна, який пропагує агресивну війну проти України.

У нових матеріалах зазначено, що Володимир Машков, що входить до ближчого оточення Путіна, активно сприяє пропаганді та підтримці повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Згідно із зібраними даними, Машков, який став співголовою «виборчого штабу» Путіна, публічно закликає до підтримки російських окупаційних угруповань та виправдовує знищення цивільної інфраструктури на території України.

Проведені СБУ експертизи підтвердили факти його підривної діяльності на користь РФ. У зв'язку з цим, Машкову повідомлено про підозру за статтями Кримінального кодексу України щодо посягання на територіальну цілісність та пропаганду війни.

Оскільки підозрюваний знаходиться на території Росії, тривають заходи для його притягнення до відповідальності за злочини проти України.

Розслідування проводили співробітники СБУ у Вінницькій області за процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Фото: Офіційний канал Служби безпеки України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: