Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Україна під обстрілами: Наслідки ворожих атак за минулу добу

Україна під обстрілами: Наслідки ворожих атак за минулу добу фото

Дніпропетровщина

Вранці росіяни обстріляли з артилерії Нікополь - один 27-річний чоловік постраждав; пошкоджені магазин, комунальне підприємство, житло, господарські споруди та автомобілі. Нічна атака у Синельниківському районі призвела до поранень 6 людей, з яких 5 перебувають у лікарні. Серед постраждалих - 13-річна дівчинка та 15-річний хлопець. Зруйновано 5 приватних будинків, зачеплені лінії електропередач і газові труби.

Сумщина

Російські війська за минулу добу обстріляли область 136 разів, внаслідок чого загинула одна людина; пошкоджені 4 приватні будинки, адмінбудівля, школа, дитячий садок, лікарня, магазин, ліцей та 2-поверховий багатоквартирний будинок.

Донеччина

За 19 березня російські війська поранили 4 людини у Селидовому і 1 - у Нью-Йорку. У Новобахмутівці зруйновано 3 будинки. У Красногорівці повторно пошкоджена 5-поверхова будівля. Загалом за добу в області понівечено 21 будинок.

Харківщина

Вранці нападники поранили 1 людину в селі Козача Лопань, де частина населення залишилася без електрики через пошкодження ЛЕП. Вчора ворожі дії призвели до пошкодження приватного підприємства у селі Мокра Рокитна.

Херсонщина

Збройні сили РФ пошкодили 2 багатоповерхівки, 8 приватних будинків, адміністративну будівлю, дошкільний навчальний заклад, припортову інфраструктуру та автомобіль, в результаті чого одна людина загинула, а ще 5 - поранені.

Запоріжжя

Протягом доби супротивник здійснив 350 обстрілів по 10 населених пунктах, що призвело до 28 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Миколаївщина

Учора Очаківська та Куцурбська громади були під ворожим артобстрілам.

Фото: Національна поліція, Наслідки обстрілів на Сумщині

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: