Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ракетний обстріл Харкова 20.03.2024: Наслідки атаки

Ракетний обстріл Харкова 20.03.2024: Наслідки атаки фото

Вчора, 20 березня окупанти знову атакували один з районів Харкова, що спричинило пошкодження будівель та залишило під завалами людей.

Про це ввечері повідомив Олег Синєгубов голова Харківської обласної державної адміністрації у своєму офіційному телеграм-каналі.

Внаслідок ракетного обстрілу кількість постраждало 7 осіб. Шістьох людей госпіталізовано, а один відмовився від госпіталізації.

На жаль, є і загиблі:

З-під завалів деблокували ще одного чоловіка. Кількість загиблих збільшилася до 5 осіб. Екстрені служби продовжують працювати на місці. - пише Олег Синєгубов 

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні відреагував на атаку, відзначивши тяжкість ситуації та закликавши до зміцнення захисту та підтримки українського народу.

Наш Харків. Уже понад два роки Харків та область зазнають страшних російських ударів. Зруйнована ракетами Салтівка, пошкоджені інші райони та вулиці міста. Зруйновані села та містечка в області. Сьогодні – черговий удар Росії по Харкову, ні на що не здатний вплинути, окрім того, що Україна ще більш принципово та влучно відповідатиме. Від російської ракети в Харкові сьогодні пʼять людей загинули. Мої співчуття всім рідним та близьким. Кожному пораненому надається необхідна допомога. Але цього замало – усі це мають усвідомлювати. Харкову потрібно достатньо систем ППО. Сумщині потрібна ППО. Чернігівщині та всім іншим нашим регіонам, які потерпають від російського терору. Ці захисні системи є в партнерів. І партнерам треба зрозуміти, що ППО має захищати життя. 
 
Дякую всім, хто захищає нормальне життя в наших містах і селах! Дякую всім у світі, хто допомагає! Дякую кожному й кожній, хто б’ється заради нашої держави та людей і хто працює на оборону, на Україну! Ми обов’язково маємо вистояти й гарантувати Україні надійну безпеку. Всій Україні. 

Ракетний обстріл Харкова 20.03.2024: Наслідки атаки фото №1
Ракетний обстріл Харкова 20.03.2024: Наслідки атаки фото №2

Фото: Офіційний телеграм-канал голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: