Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Чернігівщині поліцейські усю ніч шукали зниклого 3-річного хлопчика

На Чернігівщині поліцейські усю ніч шукали зниклого 3-річного хлопчика фото

Упродовж сьогоднішньої ночі поліцейські, рятувальники та небайдужі місцеві мешканці активно працювали над пошуками 3-річного Владислава, який зник у селі Високе Ніжинського району. На щастя, хлопчика вдалося знайти на світанку, за кілометр від його дому.

Повідомлення про зникнення маленького Владислава надійшло на номер екстреної служби 102 після опівночі. Розгублена мати розповіла, що ввечері залишила своїх двох малюків у куми та вирушила на свої справи. Тривалий час хлопчик проспав, а потім самостійно вийшов з дому та відправився у невідомому напрямку. Батьки дві години даремно шукали його.

Після отримання виклику поліцейські Ніжинського райуправління та Борзнянського відділення поліції, а також працівники управління превентивної діяльності та відділу ювенальної превенції обласної поліції вирушили на місце події. З ними було і кінолог зі службовим собакою, а також рятувальники ДСНС і місцеві жителі.

Поліцейські розділили територію на сектори пошуку та розпочали прочісування. Необхідно було діяти оперативно, адже довкола села були болота, ліс, поля та річка. На жаль, під час ночі маленький Владислав не був знайдений, проте ранком пошукова операція увінчалася успіхом. Поліцейські почули плач дитини і знайшли його поруч із сінником в дворі одного з господарств, що знаходиться за кілометр від місця зникнення.

Хлопчик був наляканий, але не постраждав. Поліцейські доставили його додому, де мати вже чекала з нетерпінням. Медична допомога була надана, і з маленьким Владиславом все було добре.

Працівники ювенальної превенції обласної поліції провели з матір'ю профілактичну бесіду, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

На Чернігівщині поліцейські усю ніч шукали зниклого 3-річного хлопчика фото №1
На Чернігівщині поліцейські усю ніч шукали зниклого 3-річного хлопчика фото №2
На Чернігівщині поліцейські усю ніч шукали зниклого 3-річного хлопчика фото №3

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: