Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Атака ворожого дрона на маршрутку: черговий військовий злочин на Чернігівщині

Атака ворожого дрона на маршрутку: черговий військовий злочин на Чернігівщині фото

На прикордонні Чернігівщини зареєстровано напад ворожого дрона на маршрутку, що перевозила пасажирів, повідомляє поліція. Інцидент, внаслідок якого постраждали люди, розслідується як воєнний злочин.

Відомо, що учора близько 14:00 до правоохоронців надійшла інформація про те, що на території прикордонного Новгород-Сіверського району ворожий безпілотник напав на цивільний транспортний засіб з мирними громадянами. У результаті атаки, яку здійснив російський дрон, постраждали троє людей - дві жінки-пасажирки (1979 і 1973 років народження) та один чоловік (1975 р.н.).

Восьмеро місцевих мешканців, які поверталися із ринку в Семенівці через одне з прикордонних сіл, стали жертвами нападу російського дрона.

Поліцейські з Семенівки, спільно з медичним персоналом, негайно прибули на місце події та евакуювали постраждалих до лікарні.

Правоохоронні органи зафіксували наслідки атаки та зібрали докази воєнного злочину окупантів. Поліція Новгород-Сіверського району розпочала кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: