Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чергова нічна атака Росії. Що відомо

Сьогодні вночі російська федерація знову атакувала Україну ракетами і дронами.

Приблизний маршрут  крилатих ракет та "шахедів" під час сьогоднішньої нічної атаки росії

У Києві, за попередніми даними, системи протиповітряної оборони забезпечили збиття близько 10 російських ракет. Попередньо відомо про падіння уламків в Деснянському районі, на території лісових насаджень. У Шевченківському районі будинку був пошкоджений фасад через уламки. Про потенційні жертви наразі нічого не відомо.

На Львівщину летіло близько 20 ракет і 7 дронів Shahed. Ворожі дрони атакували об'єкт критичної інфраструктури. Внаслідок цього виникла пожежа, повідомив голова ОВА. Інформації про потерпілих наразі немає.

У Дніпропетровській області були зафіксовані удари безпілотників.

У Кривому Розі через падіння уламків були пошкоджені тепломережі та електропередачі. Через це без тепла залишилися 6 лікарень, понад півтори сотні навчальних закладів і 3 тисячі будинків, де мешкають 76 тисяч людей.

В районі Нікополя уламки збитого безпілотника пошкодили енергетичні об'єкти. Після цього було відключено електропостачання понад 3 тисяч абонентів у місті та більш ніж 6,4 тисячі в районі. Електропостачання вже відновлено.

Вночі над Україною знищили 43 повітряні цілі. Збито:

  • 18 крилатих ракет Х-101/Х-555 з 29 запущених;
  • 25 ударних БпЛА типу «Shahed» з 28 запущених.

Захисники спрацювали у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Фото: MonitorWar. Приблизний маршрут  крилатих ракет та "шахедів" під час сьогоднішньої нічної атаки росії

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: