Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ворог атакував Одеську та Миколаївську області: Уламки збитого дрона призвели до відключення електропостачання в Одесі

Ворог атакував Одеську та Миколаївську області: Уламки збитого дрона призвели до відключення електропостачання в Одесі фото

Російські війська знову атакували окремі області з використанням дронів та протирадіолокаційних ракет. У результаті поранень отримали 11 осіб, повідомляють Сили оборони півдня.

"Ворожа атака відбулася цієї ночі у Миколаївській та Одеській областях. Напад був спрямований на об'єкти енергетики", - йдеться в повідомленні.

Напередодні атаки дронів з літака тактичної авіації намагалися завдати шкоди протиповітряній обороні. Проте відповідна ракета втратила бойову здатність ще у повітрі, не спричинивши руйнувань чи постраждань.

Після цього ворог атакував кілька хвиль дронами типу "Shahed-131/136" з акваторії Чорного моря. У результаті було збито 4 ударні безпілотники в областях Одеси та Миколаєва.

У Миколаївській області ворог поранив енергетичний об'єкт, викликавши пожежу, яку швидко ліквідували рятувальники. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Серед поранених - 11 осіб, з них 2 госпіталізовано, іншим надано допомогу на місці.

На території Одещини уламки зі збитого дрона також завдали шкоди енергетичному об'єкту.

В Одеській області уламки збитого дрону пошкодили енергетичний об'єкт і спричинили пожежу, через що було знеструмлено частину обласного центру та прилеглих населених пунктів. Пожежу ліквідовано, люди не постраждали.

Енергетикам вдалося відновити електропостачання для об'єктів критичної інфраструктури, але ситуація залишається напруженою.

За інформацією ДТЕК, в Одесі та Одеському районі введено екстрені відключення електроенергії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: