Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Важлива перемога: Збірна України з футболу перемогла збірну Ісландії та вийшла на Євро-2024!

Важлива перемога: Збірна України з футболу перемогла збірну Ісландії та вийшла на Євро-2024! фото

У фінальному матчі відбіркового плей-оф до Євро-2024, національна збірна України з футболу здобула перемогу над Ісландією з рахунком 2:1, стаючи тим самим учасницею чемпіонату Європи. Голи за "синьо-жовтих" забили Циганков і Мудрик.

Як пройшов матч: 

Україна підтримувала свої шанси на пряму кваліфікацію з основної частини відбору, але в останньому матчі групового етапу з Італією зіграла внічию (0:0) і посіла третє місце у групі.

У плей-оф збірна України здобула перемогу над Боснією та Герцеговиною (2:1) за рахунку голів Яремчука і Довбика. У той же час, ісландці зазнали поразки від збірної Ізраїлю з рахунком 1:4.

У фінальному матчі Україна мала перевагу у володінні м'ячем, але перший гол на площину забив гравець Ісландії, Альберт Гудмундссон, після того як він технічно обійшов кількох суперників і вразив ворота з-за меж штрафної зони.

Фінальний турнір проходитиме в Німеччині із 14 червня до 14 липня. Збірна України виступить у групі Е, де протистоятиме Румунії (17 червня), Словаччині (21 червня) і Бельгії (26 червня).

Ще одна Перемога!

Юнацька збірна України з футболу U-19 також здобула вражаючу перемогу над командою Швейцарії з рахунком 3:0, що дозволило їй вийти на юнацький Євро-2024. Чемпіонат відбудеться з 15 по 28 липня в Північній Ірландії, а жеребкування відбудеться 17 квітня.

Велика подяка нашим хлопцям за цю перемогу! Вони принесли надзвичайні емоції для всієї країни та продемонстрували важливість боротьби до кінця. Ця перемога підтверджує, що коли українцям важко, вони не здаються, а продовжують боротьбу і завжди перемагають.

Незважаючи на виклики, з якими стикається наша країна щодня, ми продовжуємо доводити: українці завжди перемагають. У нас є сила і воля, щоб протистояти будь-яким випробуванням.

Дякуємо за ці важливі перемоги! Слава Україні!

Фото: Czarek Sokolowski/AP Photos, Телеграм канал Ukraine NOW

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: