Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Автомобільні диски AUTEC: переваги над іншими брендами дисків

Автомобільні диски AUTEC: переваги над іншими брендами дисків фото
 

Під час війни вкрай важливо, аби щомиті особисте авто було на ходу, а всі його компоненти — у належному стані. Диски на колеса також не є винятком, оскільки за потреби раптово вирушити автівкою на далеку відстань слід бути впевненим, що елементи колісної бази не вийдуть із ладу прямо в поїздці. Саме тому рекомендується розглянути до купівлі диски Autec, які стали уособленням славнозвісної німецької якості. Розпочавши свою історію у 1988 році як дочірнє підприємство компанії Südrad Autoräder GmbH, сьогодні Autec має статус флагмана у сфері бюджетних дисків. Про особливості продукції цього бренду поговоримо докладніше.

Переваги колісних дисків Autec

Бренд Autec складно віднести до компаній, які задовольняються невеличкою нішею на ринку автомобільних компонентів. Бренд постійно розширюється та активно інвестує у виробничі потужності, через що й зберігає свою актуальність. Серед переваг продукції від Autec варто виділити такі:

  1. Технологія виробництва. Створення дисків здійснюється з використанням технології лиття під низьким тиском із повною автоматизацією процесів, що зводить до мінімуму людський фактор та ймовірність помилки. Всі диски Autec виготовляються з точним дотриманням технічних специфікацій, забезпечуючи ідеальну сумісність із різними типами автомобілів.
  2. Суворий контроль якості. Кожен етап виробництва, включно з пакуванням та відвантаженням готової продукції, передбачає кваліфіковану перевірку. Такий підхід дає змогу відбракувати невдалі компоненти та унеможливлює їх потрапляння в спеціалізовані магазини.
  3. Універсальність. Диски від Autec підходять як для повсякденних поїздок містом, так і для більш агресивних умов використання. Крім того, вони найкращим чином показують себе в зимовий період, коли температурні перепади погіршують характеристики металу.
  4. Гнучка цінова політика. Компанія пропонує продукцію в різних цінових сегментах, зокрема й у преміальному, зробивши свої диски доступними для широкого спектра покупців.

Окремо варто згадати специфічний підхід до дизайну. Велике різноманіття моделей дає змогу підібрати найбільш естетичні диски, щоб підкреслити стиль автомобіля. Спеціальна форма спиць забезпечує ефективний відвід тепла від гальмівного механізму. Ця особливість гарантує, що навіть в умовах екстреного гальмування воно відбуватиметься плавно. Наявність додаткового захисного покриття запобігає корозії та накопиченню бруду, що спрощує догляд за компонентами.

Модельний ряд колісних дисків Autec

Асортимент моделей від Autec включає диски діаметром від 15 до 22 дюймів. Особливий попит мають такі моделі:

  • Polaric;
  • Ionik;
  • Ethos;
  • Nordic;
  • Scandic;
  • Arctic;
  • Zenit.

Наявність як класичних моделей, так і більш сучасних виробів дозволяє підібрати диски під бажану стилістику. Завдяки багатоетапному контролю якості та безперервним інвестиціям у виробництво Autec створюють диски, яким справді можна довіряти. Девіз компанії «Якщо ви не йдете вперед — ви відстаєте» влучно відображає педантичний підхід до виготовлення автомобільних компонентів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: