Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цієї ночі свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС - Зеленський

Цієї ночі свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС - Зеленський фото

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що цієї ночі цілями росіян стали Канівська та Дністровська ГЕС.

Він зауважив, що країна-терорист має намір спровокувати повторення екологічної катастрофи на Херсонщині, але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова. Президент підкреслив, що вода не зупиниться перед прикордонними стовпами, так само як і російська війна, якщо її не зупинити разом і вчасно в Україні.

Цієї ночі свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС. Країна-терорист хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині. Але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова. Вода не зупиниться перед прикордонними стовпами, як не зупиниться і російська війна, якщо разом і вчасно не зупинити її в Україні.

Щодо другого питання - контрактів на постачання зброї та боєприпасів на найближчий час і на перспективу, президент наголосив на необхідності в ППО через інтенсивність російських обстрілів. Він доручив посилити роботу з партнерами та розраховує на швидку їхню реакцію.

Питання номер два – контракти на постачання зброї та боєприпасів на найближчий час і на перспективу. На перший план вийшла потреба в ППО. Через інтенсивність російських обстрілів необхідно швидше поповнювати запаси. Доручив посилити роботу з партнерами. Розраховуємо на їхню швидку реакцію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: