Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ДБР повідомило про підозру прикордонниці, яка отримала 9 000 долларів за обіцянку перевезти групу чоловіків через кордон

ДБР повідомило про підозру прикордонниці, яка отримала 9 000 долларів за обіцянку перевезти групу чоловіків через кордон фото

На Львівщині співробітники ДБР разом з Держприкордонслужбою затримали жінку-прикордонницю, яку підозрюють у тому, що вона за $9000 пропонувала переправити через кордон військовозобов’язаного.

Громадянин України, який проживає та працює у Польщі, але нещодавно повернувся на батьківщину, звернувся до служби за порадою про легальний спосіб повернення до Польщі. Жінка пообіцяла, що законно виїхати з України йому не вдасться, проте за вказану суму зможе організувати його переправлення.

Крім того, вона запропонувала чоловікові знайти ще 3-4 особи, які також хочуть потрапити до Європи. Вона обіцяла доставити "групу" автомобілем до кордону з Молдовою або Польщею та допомогти в перетині кордону.

Після призначеної зустрічі для передачі грошей у приміщенні агентства нерухомості жінку-прикордонницю затримали правоохоронці. Кошти були вилучені.

Фото: Державне бюро розслідувань

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: