Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Успішна операція: Чернігівські поліцейські затримали наркоторгівця

Успішна операція: Чернігівські поліцейські затримали наркоторгівця фото

Поліцейські у Чернігові затримали торгівця наркотиками, який був залучений до незаконного розповсюдження наркотичних засобів. За інформацією поліції Чернігівської області, зловмисника, 33-річного місцевого мешканця, вдалося затримати під час спеціальної операції.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію щодо протиправної діяльності місцевого жителя, який брав участь у торгівлі наркотиками. Покупці зверталися до нього замовленнями та отримували наркотичні засоби безпосередньо від нього. Під час розслідування поліцейські декілька разів фіксували факти продажу наркотиків.

Після останнього факту продажу психотропних речовин правоохоронці за допомогою спеціальних силових підрозділів затримали зловмисника.

Також правоохоронці провели обшук в квартирі зловмисника. Під час обшуку вони виявили та вилучили пакети та згортки фольги з білим порошком, приладдя для вживання наркотиків, отримані кошти, набої калібру 5,45 мм та мобільний телефон.

Знайдені речовини направлені на проведення експертних досліджень.

Торгівець наркотиками був затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та взятий під варту. Йому пред'явлено підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За цим злочином передбачена покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Успішна операція: Чернігівські поліцейські затримали наркоторгівця фото №1
Успішна операція: Чернігівські поліцейські затримали наркоторгівця фото №2
Успішна операція: Чернігівські поліцейські затримали наркоторгівця фото №3

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: