Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Президент України відвідав Чернігівщину. Нагородження військових і перевірка фортифікаційних заходів Півночі

Президент України відвідав Чернігівщину. Нагородження військових і перевірка фортифікаційних заходів Півночі фото

Під час візиту президент відвідав різні райони Чернігівщини і перевірив стан оборони, роботу протидії російським диверсіям та обстрілам.

За останній рік прикордонні громади Чернігівщини зазнали значної агресії з боку російських сил, що виявляється у постійних обстрілах та терористичних актах.

Президент висловив подяку усім, хто допомагає в обороні України, та закликав до подальшого єднання та міцного ставлення до викликів, які стоять перед країною.

Будівництво фортифікацій має важливе значення для національної безпеки. Президент висловив вдячність усім, хто приймає участь у цьому процесі.

Чернігівщина. Будівництво фортифікацій. Терміни виконання робіт і надійність – головне. Вдячний усім, хто залучений! - написав президент у своєму каналі телеграм

У зв'язку з дворіччям звільнення Чернігівщини від окупантів, президент нагородив бійців Національної гвардії, поліцейських та прикордонників.

Також були вручені медалі рятувальникам, які виявили героїзм під час російської агресії.

Президент висловив повагу всім, хто бореться за Україну та рятує життя наших співвітчизників.

Координаційна нарада на Чернігівщині. Головна тема – безпекова та соціально-економічна ситуація в регіоні.

Дякую всім, хто захищає область. Кожному й кожній, хто працює, зберігає робочі місця, сплачує податки, дає нашим дітям змогу навчатися. Вдячність усім, хто попри російський терор забезпечує нормальне життя. - Президент України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: