Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вбивство 16-річного хлопця на київському фунікулері: підозрюваний вже знаходиться в СІЗО

Вбивство 16-річного хлопця на київському фунікулері: підозрюваний вже знаходиться в СІЗО фото

У результаті конфлікту, що виник 7 квітня на станції київського фунікулера, 16-річний хлопець отримав смертельні поранення.

Чоловік, який є водієм управління державної охорони України, відповідальний за цей інцидент. Його вже утримують під вартою у СІЗО.

Пресслужба управління державної охорони підтверджує, що співробітник відомства є фігурантом у справі. Однак відділ стверджує, що ні в якому разі не підтримує вчинок цього військовослужбовця. Вони активно допомагають правоохоронним органам у проведенні розслідування.

Українські медіа закликали громадян утриматися від поширення неперевірених чи неперевірених інформаційних повідомлень. Раніше у мережі поширювалася інформація про те, що зловмисника випустили під заставу.

ДБР спростовує хибну інформацію щодо трагічної події на станції фунікулера у Києві, яка розповсюджується у соцмережах.

Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян спростувала інформацію, яка шириться в соцмережах про те, що підозрюваний у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві нібито працював у Бюро.

«Соцмережами шириться дезінформація, що це нібито колишній працівник ДБР. Наголошую – це не відповідає дійсності! Підозрюваний відсторонений від виконання своїх обов’язків в правоохоронному органі (УДО), сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід. Наразі він перебуває в СІЗО. При цьому Управління державної охорони та його керівництво максимально співпрацює зі слідством», – зазначила Тетяна Сапьян.

Радниця з комунікацій ДБР нагадала, що фігуранта було затримано одразу після трагічної події.

Слід зазначити, що проти 16-річного хлопця було застосовано насильство, що призвело до його трагічної смерті. Деталі інциденту залишаються предметом розслідування правоохоронних органів.

Фото: Державне бюро розслідувань

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: