Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бавовна на росії: у Воронезькій області невідомі безпілотники атакували навчальний авіаційний центр у місті Борісоглєбськ

Бавовна на росії: у Воронезькій області невідомі безпілотники атакували навчальний авіаційний центр у місті Борісоглєбськ фото

У Воронезькій області невідомі безпілотники атакували навчальний авіаційний центр у місті Борісоглєбськ, який займається підготовкою пілотів для Військово-космічних сил Російської Федерації. Про це повідомили російські ЗМІ.

Згідно з інформацією, навчальний центр був атакований двома безпілотниками. Перший з них влучив у фасад будівлі на рівні четвертого поверху приблизно о третій годині ранку. Через годину туди ж, за даними, також потрапив другий безпілотник.

В результаті удару було пошкоджено фасад будівлі, а також розбиті вікна. Представники Міністерства оборони Росії підтвердили атаку безпілотників на декілька регіонів країни. Вони заявили, що протиповітряна оборона знищила два дрони над Бєлгородською областю і ще два — над Воронезькою. У відомстві обвинувачують Україну в цьому інциденті.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України підтвердили атаку безпілотниками на авіаційне підприємство у місті Борисоглєбськ, що знаходиться в Воронезькій області Російської Федерації.

«Так, авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт, також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але за попередньою інформацією уражені основні виробничі потужності підприємства», – повідомив в ефірі Радіо Свобода представник ГУР МО Андрій Юсов.

Раніше російські ЗМІ повідомили про завдання ударів безпілотниками по території авіацентру. Вони зазначили, що спробували збити дрони, але два з них все ж проникли на територію центру та здійснили удари. У російському зведенні про цей інцидент не було повідомлено про пошкодження заводу.

Фото: Ілюстративне DepositPhotos

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: