Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спікер Палати представників США вносить закони щодо допомоги Україні: Що це означає

Спікер Палати представників США вносить закони щодо допомоги Україні: Що це означає фото

Спікер Палати представників США вніс на розгляд 4 окремих законопроєкти, які стосуються допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та пріоритетів національної безпеки, повідомляє видання The Hill.

Один з законопроєктів, який стосується пріоритетів національної безпеки, охоплює законодавчі заходи, спрямовані на обмеження використання популярної соціальної мережі TikTok. Крім того, в цьому документі передбачено можливість використання конфіскованих російських активів для надання допомоги Україні, введення програми ленд-лізу для міжнародної військової допомоги, а також надання конвертованих позик для гуманітарної підтримки та додаткові санкції проти Ірану.

План, представлений Майком Джонсоном, передбачає об'єднання цих законопроєктів під одну процедурну норму, що спростить внесення змін до них.

Тексти законопроєктів будуть оприлюднені пізніше 16 квітня. Після цього Джонсон надасть 72 години на їхнє розглядання перед включенням до порядку денного для голосування, яке повинно відбутися до кінця тижня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: