Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розслідування справи Почепа: Вийшов на волю після внесення застави у 600 тисяч гривень

Розслідування справи Почепа: Вийшов на волю після внесення застави у 600 тисяч гривень фото

Підозрюваному в отриманні хабаря ексначальнику управління капітального будівництва Чернігівської міськради Вячеславу Почепу було дозволено виходити на свободу після внесення застави у розмірі понад 600 тисяч гривень.

Інформацію про це оприлюднили в Офісі Генерального прокурора у відповідь на запит від Суспільного.

Вказано, що підозрюваному накладено певні умови, серед яких заборона виїзду за межі населеного пункту без дозволу та утримання від спілкування з особами, що фігурують у кримінальному провадженні. Також йому доручено здати на зберігання паспорт та інші документи, що дають право на виїзд з України.

Підозрюваного раніше затримали поліцейські 30 листопада 2023 року під час отримання хабаря у сумі 101 700 гривень. Згодом він також отримав ще 40 600 гривень. Вячеслава Почепа звинувачують у вимаганні 10% від суми тендеру на реконструкцію об'єкта у Чернігові, частково зруйнованого російськими обстрілами.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Після ознайомлення захисної сторони з матеріалами обвинувального акту справа буде передана до Деснянського районного суду міста Чернігова для розгляду по суті.

Суспільне обіцяє подальше висвітлення позиції Вячеслава Почепа у своїх наступних матеріалах.

Фото: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: