Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліція на Чернігівщині розкрила кримінальну схему з незаконною зброєю

Поліція на Чернігівщині розкрила кримінальну схему з незаконною зброєю фото

Під час проведення санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини разом з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань виявили та вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом, запас тротилу та набої.

Слідча дія в будинку 45-річного громадянина відбулася у зв'язку з інформацією, отриманою в ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного обігу зброєю, бойовими припасами та вибуховими матеріалами (ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

Під час проведеного обшуку слідчі Головного управління Національної поліції разом з поліцейськими Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області виявили та конфіскували одну нарізну та дві гладкоствольні рушниці з набоями, корпус ручної гранати з запалом, 4 тротилові шашки та набої.

Все вилучене було направлено на проведення експертних досліджень.

За вчинення незаконного обігу зброєю, бойовими припасами та вибуховими матеріалами фігуранту справи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Кримінальне провадження здійснює Чернігівська окружна прокуратура.

Досудове розслідування триває.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: