Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки

РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото

Вранці 19 квітня, армія РФ здійснила ракетний удар по місту Дніпру, що призвело до руйнування п'ятиповерхової будівлі. За даними, двоє осіб загинули, а двадцять отримали поранення.

ПК "Схід" повідомляє, що за останній час було знищено 9 ракет у межах області, але також були відзначені влучання. За офіційними даними, внаслідок атаки загинули 2 людини, а 18 отримали поранення.

Також стало відомо про пошкодження трьох інфраструктурних об'єктів, серед яких "Укрзалізниця", що призвело до припинення роботи вокзалу станції Дніпро. Крім того, унаслідок атаки було пошкоджено 8 будівель, а частково зруйновано 4 житлові будинки.

Пошуково-рятувальні роботи наразі тривають. 

РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото №1
РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото №2
РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото №3
РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото №4
РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото №5
РФ вдарила ракетами по Дніпру. Є загиблі, поранені та руйнування. Наслідки атаки фото №6

Президент, у своєму каналі телеграм, прокоментував атаку, зазначивши, що в цей момент тривають рятувальні роботи в регіоні, він висловив співчуття родинам та близьким тих, хто постраждав від цих нападів.

Зараз тривають рятувальні роботи в Дніпрі після російського удару. Кілька поверхів звичайного житлового будинку зруйновані, пошкоджений вокзал. Під ударом на Дніпровщині були також Кривий Ріг та Синельникове. Усім пораненим надається допомога. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким.

Кожна держава, яка надає системи ППО Україні, кожен лідер, який допомагає переконувати партнерів, що ППО зараз має бути не на складах, а в реальних містах і громадах, які зазнають ударів терористів, усі, хто підтримує наш захист, є рятівниками життя. Ми маємо завдати поразки російському терору. Це потреба не лише нашої держави, не лише українців – це глобальна потреба. 

Росія повинна відповідати за свій терор, і кожна ракета, кожен «шахед» мають збиватися. Світ може це гарантувати, партнери мають необхідні спроможності. Це було доведено, зокрема, у небі Близького Сходу, і це має запрацювати у небі Європи. - Володимир Зеленський

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: