Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошено план перехоплення: На Вінниччині двоє чоловіків розстріляли поліцейських

Оголошено план перехоплення: На Вінниччині двоє чоловіків розстріляли поліцейських фото

Поліція розшукує осіб, які у ніч на 20 квітня розстріляли поліцейських на Вінниччині.

В нічний час близько 2 години у Гайсинському районі Вінницької області поліцейські зупинили для перевірки автомобіль темного кольору, за кермом якого знаходилися двоє чоловіків. Під час перевірки вони відкрили вогонь по правоохоронцях. У результаті цього нападу загинув 20-річний поліцейський, а його напарник отримав поранення.

Для встановлення осіб, ймовірно причетних до цього жахливого злочину, на території Вінницької та Одеської областей була запроваджена спеціальна поліцейська операція. Завдяки оперативним діям правоохоронних органів вдалося з'ясувати підозрюваних. Інформація про них розіслана до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

У мережі почали розповсюджувати ймовірні фото чоловіків, які розстріляли поліцейських.

Повідомляється, що підозрювані ймовірно батько і син — Валерій і Віталій Васілаке 1972 і 1998 років народження. Попередньо, пишуть що вони обидва є військовими.

Фото з телеграм-каналів

Національна поліція України у своєму телеграм-каналі опублікувала некролог, схиляючи голови у жалобі за загибеллю свого колеги.

Нагадаємо, сьогодні, 20 квітня, вночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув рядовий поліції інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький, а його напарник був поранений. - пишуть поліцейські.

Максиму було 20 років. Він навчався у Національній академії внутрішніх справ з 2021 року та півтора року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції.

Ця втрата стала тяжким ударом для батьків загиблого поліцейського, який був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим правоохоронцем. Колектив Національної поліції висловлює щирі співчуття рідним і близьким Максима Зарецького.

Максим Зарецький

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: