Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Крадуть іграшки з дитячої могили: Трагедія в громаді Чернігівщини

Крадуть іграшки з дитячої могили: Трагедія в громаді Чернігівщини фото

У селищі Тупичеве на Чернігівщині виникла серйозна проблема: з могили Іллюші Чеха, який загинув у віці 9 років, зникають іграшки, які приносять його родичі. Цю сумну історію розповів батько хлопчика у соцмережах.

Мати Іллі, Тетяна Руденко, не стримує сліз, розказуючи про те, як кілька іграшок зникають з могили їхнього сина. Це ставалось неодноразово. Недавно минуло два роки з дня трагедії, а біль від втрати надалі не зменшується.

Трагедія сталася 19 березня 2022 року. Чернігів перебував у стані облоги, обстріли були постійними. Тоді, коли сім'я Чехів вирішила вийти з підвалу для відпочинку та подихати свіжим повітрям, вони стали свідками падіння російського снаряда. Батьки були тяжко поранені й ледь врятувалися, а от їхнього сина врятувати не вдалося.

Малий Ілля помер 20 березня. Його поховали в Тупичеві, рідному селі, де живуть його дідусь, бабуся та інші родичі. Кожне відвідування кладовища для батьків — це новий удар по серцю. І коли до всього цього додаються крадіжки з могили, біль стає ще сильнішим.

Голова громади Лариса Шовкова підтвердила, що поліція вже проінформована про ситуацію. Проте, якщо батьки звернулися б до неї зразу, коли проблема тільки почалася, можливо, вдалося б встановити, хто саме забирає іграшки.

Хто може бути зацікавлений у крадіжках з могили дитини? Наразі на це питання немає однозначної відповіді.

Фото: Ілюстративне 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: