Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Голова Броварської РДА збив чотирьох людей у нетверезому стані. Що відомо

Голова Броварської РДА збив чотирьох людей у нетверезому стані. Що відомо фото

26 квітня, ввечері у місті Бровари Київської області трапилася ДТП з участю голови районної держадміністрації Володимира Майбоженка. За свідченням очевидців, перебуваючи у нетверезому стані, він здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

"Володимира Майбоженка буде звільнено. Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали 4 людини. Зокрема 3 дорослих та одна дитина", - повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

На відео з місцевих Telegram-каналів видно, як Майбоженко проходить тест на вміст алкоголю в організмі. За його результатами, виявили 2,31 проміле.

Сьогодні, Голові Броварської РДА Володимиру Майбоженку вручили підозру за скоєння ДТП, внаслідок якої вчора в Броварах постраждали 4 людини.

До Шевченківського райсуду Києва скерували клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі, повідомляють в Офісі Генпрокурора.

Постраждалих госпіталізували. У двох чоловіків тяжкі тілесні ушкодження: вони у реанімації. У 2,5-річної дівчинки та її мами — тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, — Київська ОВА.

Оновлено: Суд взяв під варту голову Броварської РДА Майбоженко Володимира, який вчора п'яним влетів у натовп. 

Двоє постраждалих знаходяться у реанімації, досі без свідомості, ще двоє – з тілесними ушкодженнями середнього ступеня тяжкості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: