Завантаження ...
Новобудови Києва

Жорстоке вбивство в Корюківському районі: поліція розкрила справу

Жорстоке вбивство в Корюківському районі: поліція розкрила справу фото

У Корюківському районі поліцейські затримали чоловіка під підозрою у вбивстві знайомої жінки, повідомили пресслужбі правоохоронних органів. За вчинення цього злочину йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Відповідно до інформації, оприлюдненої 29 квітня 2024 року о 15:25, жителька одного з сіл Корюківського району звернулася до поліції з повідомленням про те, що в будинку односельця вона виявила мертвою знайому жінку.

Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції. Завдяки проведенню оперативно-розшукових заходів правоохоронці зуміли швидко встановити особу зловмисника. Виявилося, що це 45-річний місцевий мешканець, який під час спільного розпиття спиртних напоїв завдав жінці удари по тілу, що призвели до її смерті.

Чоловік зізнався правоохоронцям у вчиненому злочині та надав правдиві свідчення. Він був затриманий в порядку, передбаченому статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зараз поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Досудове розслідування продовжується.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: