Завантаження ...
Новобудови Києва

Україна під ворожим обстрілом: наслідки нічної атаки

Україна під ворожим обстрілом: наслідки нічної атаки фото

Сьогодні вночі ворожі сили здійснили масовану атаку у семи областях України, випустивши понад 50 ракет і понад 20 дронів

Пошкодження зафіксовано на об’єктах електроенергетики в Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. Усі необхідні служби вже працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки терору. 

Весь світ має чітко розуміти, хто є хто. Весь світ не має права дати ще один шанс нацизму. - прокоментували атаку ДСНС України

  • У Кіровоградській області вороги пошкодили об’єкт критичної інфраструктури, зруйнували 13 приватних будинків та поранили 8-річну дитину.
  • На Львівщині були атаковані два об’єкти критичної енергетичної інфраструктури в Червоноградському та Стрийському районах.
  • В Полтавській області також зафіксовано пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури.
  • На Вінниччині були зафіксовані влучання по об’єктах критичної інфраструктури.
  • У Івано-Франківській області ціллю був об’єкт енергетичної інфраструктури, внаслідок чого виникла пожежа, яку вдалося локалізувати.
  • На Запоріжжі були запущені ракети по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури, що призвело до руйнувань, включаючи будівлю пожежно-рятувальної частини.
  • В Київській області ворог атакував дронами-камікадзе та крилатими ракетами. Спалахнула пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури в Броварах, де постраждали дві людини. У Києві були знищені усі повітряні цілі без постраждалих та руйнувань.
  • На Херсонщині ворог ударив по цивільній залізничній інфраструктурі, пошкодивши колії та вокзал у Херсоні. Рух поїзда №121/122 Київ - Херсон - Київ тимчасово обмежено до Миколаєва.

Наслідки атаки уточнюються, а енергетики вже працюють над їх ліквідацією, повідомив Міністр енергетики.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: