Завантаження ...
Новобудови Києва

Бої на Харківщині: обстріли, ДРГ та бойові дії

Бої на Харківщині: обстріли, ДРГ та бойові дії фото

Інформація про збільшення активності російських військ на Харківщині надійшла від Олега Синєгубова, голови Харківської ОВА, та проєкту Deep State, а також від джерел УП у військових колах.

Синєгубов повідомив:

"Окупанти посилили обстріли на північному напрямку. Передусім противник завдає ударів по місту Вовчанськ"

За даними проєкту Deep State, активізація розпочалася із щільних обстрілів прикордонних населених пунктів Харківщини. Наразі обстріли тривають, зокрема, в районі міста Вовчанськ.

Президент України Володимир Зеленський також підтвердив інформацію про наступ російських військ на Харківському напрямку.

"Україна зустріла їх там нашими військами, бригадами і артилерією. Важливо, що вони можуть збільшувати і підтягувати ще сили в цьому напрямку, але наші військові, наше командування знали про це і розраховували свої сили для того, щоб зустріти вогнем ворога. Зараз іде жорстокий бій в цьому напрямку, ми їх зустріли вогнем"

Триває інтенсивний артилерійський бій. За даними джерела "Української правди" у військових колах, російські загарбники відновили штурм біля населеного пункту Глибоке на Харківщині. Очікується подальше нарощення вогню в цьому напрямку.

Наразі ситуація залишається напруженою, і влада продовжує контролювати розвиток подій на передовій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: