Завантаження ...
Новобудови Києва

Поліція розслідує напад на жительку Одеси: нові деталі справи

 Поліція розслідує напад на жительку Одеси: нові деталі справи фото

У зв'язку зі звітом та інформацією, отриманою від соціальних мереж, правоохоронні органи розпочали розслідування кримінального провадження за фактом отримання 19-річною мешканкою Одеси тілесних ушкоджень.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

За даними, отриманими від потерпілої, вона та її друзі прийшли в поліцію написати заяву на таксиста, який залив їм обличчя перцевим балоном. У цей час у відділок зайшов чоловік у військовій формі, який представився працівником ТЦК. Коли потерпілі написали заяву, їх упродовж 2 годин тримали у приміщенні.

Згодом правоохоронці відпустили двох хлопців, а третього залишили у відділку, аби відвести до місцевого ТЦК для подальшого розслідування. Однак, під час спроби відвезти хлопця, дівчину не впустили до автомобіля, після чого на неї напав чоловік у військовій формі та побив її милицею. Як наслідок, дівчина отримала травми.

Місцевий ТЦК та СП розпочали перевірку цього інциденту. "У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством", - зазначено в офіційній заяві.

Інцидент, що відбувся 12 травня, було кваліфіковано як умисне легке тілесне ушкодження відповідно до ст. 125 Кримінального кодексу України.

За даними поліції, ввечері того дня надійшло повідомлення від таксиста про напад на нього четверо громадян на вулиці Гаванній. В результаті, на місце події прибув екіпаж патрульної поліції, який запросив компанію молодих людей, до якої належала і потерпіла, до територіального підрозділу поліції. За фактом нападу складено кілька протоколів за статтями 173 та 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також проведено адміністративне затримання.

Наступного дня, поліція отримала повідомлення про ще один напад на ту саму жительку. За інформацією від медичних працівників, дівчині спричинено закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. Наразі проводяться слідчі дії у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ.

Також встановлено, що наприкінці минулого року проти жительки було порушено кримінальну справу за крадіжку, за якою їй було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком 1 рік.

 Фото: Дівчина, що представилась Антоніною Токмаковою та заявила про побиття представником ТЦК в Одесі Instagram / kkto14jrelx2

Оновлено: Міноборони надає всебічну підтримку у розслідуванні інциденту з представником ТЦК в Одесі. Сьогодні в мережі з'явилося відео конфлікту жінки з представником Одеського ТЦК. За фактом нанесення тілесних ушкоджень цивільній особі Одеською спецпрокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ. Міністерство оборони України тримає на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності.

Відділ комунікації поліції Одещини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: