Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Саакашвілі поставив на чолі міліції Одещини екс-заступника голови МВС Грузії

В три етапи планує розвиток Одеського регіону новий голова одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі. Саакашвілі розповів, що планує реорганізацувати тамтешню митницю, звільнивши при цьому усе керівництво. За словами екс-президента Грузії...

 
В три етапи планує розвиток Одеського регіону новий голова одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

Саакашвілі розповів, що планує реорганізацувати тамтешню митницю, звільнивши при цьому усе керівництво. За словами екс-президента Грузії, через оборудки митників бюджет недоотримує мільярд доларів.

Визначився він і з кандидатурою головного міліціянта області. Правохоронців Одещини очолив Георгій Лорткіпанідзе, який в Грузії обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ.

Також Саакашвілі запевняє - будівництво автобану Одеса-Рені буде розпочато вже цього року. Гроші на проект дасть Міністерство фінансів. Перше же, з чого почав реформи новий чільник Одещини, - це оголосив конкурсний набір на посади голів райадміністрацій регіону. Відкрито прийом заявок на 26 вакансій.

"Дуже багато хороших людей конкурс цей покаже. Одесити, які за кордоном, які навчаються - всі нам потрібні. До біса кар'єру, до біса амбіції, до біса все. Якщо в України не вийде - всім мало не покажеться. Моя мотивація дуже конкретна - допомогти цій блискучій країні", - заявив Саакашвілі.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: