Завантаження ...
Новобудови Києва

Росія припиняє обмін полоненими з Україною

Росія припиняє обмін полоненими з Україною фото

29 травня, уповноважена з прав людини у Росії Тетяна Москалькова оголосила про призупинення обміну полоненими з Україною та оголосила безпідставне звинувачення Києва в цьому.

Російська сторона заявила, що причиною призупинення є надмірні вимоги України, яка, за їхніми словами, постійно висуває нові умови.

"На жаль, кілька місяців через Україну, яка постійно висуває нові надумані вимоги, обміни припинені", — цинічно відзвітувала російська омбудсменка.

Тетяна Москалькова, уповноважена з прав людини у Росії, зазначила, що робить все можливе для повернення людей із полону та інформування громадськості про заходи держави.

Проте, слід відзначити, що раніше Москалькова оприлюднила неправдиву інформацію про відправку списку з полоненими українському омбудсмену Дмитру Лубінцю, які, за її словами, Україна відмовлялася забирати.

Зі свого боку, Лубінець підкреслив постійну боротьбу за звільнення українських полонених та активність РФ у блокуванні цього процесу.

"Російська Федерація веде підступну війну проти України і підступно веде перемовини", — зауважив Лубінець, закликаючи не забувати, з ким ведеться боротьба.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: