Завантаження ...
Новобудови Києва

У Чернігові поліцейські затримали підозрюваного у наркоторгівлі з великою партією "закладок"

У Чернігові поліцейські затримали підозрюваного у наркоторгівлі з великою партією "закладок" фото

Оперативники Чернігівського районного управління поліції спільно з патрульними затримали чоловіка, підозрюваного у розповсюдженні особливо небезпечних психотропних речовин шляхом "закладок".

Після затримання його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час відпрацювання міста Чернігова, правоохоронці зупинили на одній з вулиць підозрілого чоловіка. При огляді у нього виявили та вилучили понад 200 зіп-пакетів з кристалоподібною речовиною та більше двох десятків пакетів з речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Пізніше, під час невідкладного обшуку за місцем проживання затриманого, поліцейські виявили ще близько десятка пакетів з кристалоподібною речовиною та електронні ваги з нашаруванням невідомої речовини. Усі вилучені речовини направлені на експертні дослідження.

Затримання наркоторгівця відбулося в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: