Завантаження ...
Новобудови Києва

СБУ проводить безпекові заходи в урядовому кварталі Києва та прилеглих територіях

 СБУ проводить безпекові заходи в урядовому кварталі Києва та прилеглих територіях фото

Служба безпеки України проводить масштабні контррозвідувальні заходи на території Печерського та Шевченківського районів Києва.

Зокрема, це стосується урядового кварталу та прилеглих до нього територій.

Ці заходи здійснюються з урахуванням правового режиму воєнного стану і за безпосередньої участі Управління державної охорони України, Національної поліції, Військової служби правопорядку ЗСУ та Угруповання сил і засобів оборони міста Київ.

Метою є перевірка контрдиверсійного захисту державних об’єктів, а також підвищення рівня безпеки мешканців столиці та осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. Це особливо важливо в умовах збройної агресії рф, яка намагається дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в Україні будь-якими методами.

Під час цих заходів силовики проводять огляд територій та окремих приміщень, включаючи житлові будинки, офіси, місця загального користування та заклади громадського обслуговування. Мета – виявлення заборонених до обігу предметів.

Також здійснюється перевірка громадян, які перебувають на території урядового кварталу. Під час проведення заходів можливі тимчасові обмеження проходу та проїзду вулицями Києва, перевірка документів, огляд автомобілів.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців. Рекомендується мати при собі документи, що посвідчують особу, та дотримуватися режиму комендантської години.

Служба безпеки України наголошує, що у своїй діяльності дотримується принципу законності, конституційної недоторканності прав і свобод громадян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: