Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Обвал мосту в Києві: Останні новини та коментарі експертів

 Обвал мосту в Києві: Останні новини та коментарі експертів фото

Вчора о 19:17 надійшло повідомлення про обвал мосту на вулиці Жилянській у Шевченківському районі Києва.

Зруйнована пішохідна частина Повітрофлотського шляхопроводу. Рятувальники негайно розпочали роботи, використовуючи гідро- та електроінструменти для розрізання металевих конструкцій.  

На місці події працювало 17 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки. До рятувальних робіт також залучено працівників КАРС.

Коментарі експертів

Експерт Олексій Голобуцький висловив свою думку щодо інциденту, зазначивши, що обвал мосту є симптомом системних проблем у державному управлінні. Він підкреслив, що такі ситуації є наслідком внутрішніх конфліктів між політиками та недостатньої підтримки з боку центральної влади.

Голобуцький зазначив, що обвал мосту в Києві може стати лише першим дзвінком для інших міст, якщо держава не змінить свого підходу до управління і підтримки місцевих громад. За його словами, ситуація з руйнуванням інфраструктури є показником того, що державна система займається "самопоїданням".

Він також звернув увагу на те, що центральна влада часто забирає кошти у міст, не забезпечуючи належної підтримки, а це може призвести до ще більших проблем у майбутньому.

Фото: ДСНС України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия