Завантаження ...
Новобудови Києва

Корюківські поліцейські врятували родину, яка заблукала в лісі серед ночі

Корюківські поліцейські врятували родину, яка заблукала в лісі серед ночі фото

Співробітники Корюківського райвідділу поліції в ніч на 20 червня оперативно допомогли чотирьом дорослим та трирічній дитині, які загубилися в лісовому масиві та застрягли на лісовій дорозі.

Зараз із родиною та дитиною все гаразд.

Пізно ввечері 19 червня до поліції зателефонувала схвильована жінка з проханням про допомогу. Вона розповіла, що їхня родина поверталася з відпочинку на місцевому озері, коли вони випадково збилися з дороги, проїжджаючи через лісовий масив, і зрозуміли, що заблукали. Ситуацію ускладнило те, що їхній автомобіль застряг у багнюці після недавніх дощів.

Разом із трирічною дитиною в автомобілі перебували бабуся, дідусь, чоловік і жінка. Дорослі намагалися кілька годин самостійно визволити автомобіль, але безуспішно. Тільки тоді вони звернулися по допомогу до поліції.

Ситуація ускладнювалася ще й тим, що на місці події не було зв’язку. Поліцейські негайно розпочали пошуки, використовуючи інформацію про початкову та кінцеву точки маршруту, надану заявницею. Досвідчені правоохоронці швидко визначили, де водій міг зробити помилку, і невдовзі поліцейська автівка вже була на місці події.

Переконавшись, що дитина та всі дорослі почуваються нормально, поліцейські почали визволяти транспорт із багнюки. Зрозумівши, що самотужки це зробити буде складно, правоохоронці знайшли трактор і привели його на місце події. Рано-вранці легковик був витягнутий на твердий ґрунт, після чого поліцейські допомогли родині безпечно вибратися з лісу та дістатися додому.

 Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: