Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Чернігівські поліцейські оперативно затримали чоловіка, який ножем тяжко поранив перехожого

Чернігівські поліцейські оперативно затримали чоловіка, який ножем тяжко поранив перехожого фото

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції оперативно встановили та затримали чоловіка, причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю під час раптової сварки на вулиці.

Зловмиснику вже оголошено про підозру.

Близько опівночі 21 червня до поліції надійшло повідомлення про різанину на одній з вулиць Чернігова. Бригада екстреної медичної допомоги доставила потерпілого з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини до обласної лікарні.

Поліцейські з’ясували, що 33-річний чернігівець повертався додому після святкування весілля знайомих. На вулиці у нього виник конфлікт з невідомим молодиком, який в ході сварки вихопив ножа та завдав потерпілому удару в спину. Після цього нападник зник з місця події.

Поранений чоловік зумів самостійно дістатися додому, звідки його дружина викликала екстрену медичну допомогу.

Протягом доби поліцейські встановили, що нападником виявився 22-річний раніше судимий чернігівець. Під час обшуку за місцем його проживання правоохоронці знайшли та вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.

Поліцейські затримали зловмисника згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Нападник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Йому оголошено про підозру у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення.

Наразі слідчі Чернігівського районного управління поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Фото: Telegram-канал Головного управління Національної поліції в Чернігівській області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия