Завантаження ...
Новобудови Києва

Чупакабра повертається? На Сумщині невідомий звір задушив 19 курей та випив з них кров

Чупакабра повертається? На Сумщині невідомий звір задушив 19 курей та випив з них кров фото

Нещодавно в Кролевці (Сумська область) сталася подія, яка сколихнула місцевих жителів та активізувала обговорення в соціальних мережах.

Сергій Моторний повідомив, що в садибі жительки міста був виявлений дивний звір, схожий на чупакабру, який задушив 19 курей та випив з них кров. Цей інцидент трапився 22 червня.

Сергій зазначив, що аналогічні випадки були зафіксовані і на Чернігівщині, про що повідомляє Сайт Кролевця.

«Цікава, як на мене, зоологічна знахідка. За свідченням очевидця, нещодавно, а точніше 22 червня, жителька міста Кролевець (Сумщина) у своїй садибі застала дивного звіра, типу, чупакабру, який задушив 19 курок і “пив у них кров”. Стерпіти такого зухвальства жінка не змогла і грабіжник скінчив своє життя на вилах. Благо зараз у всіх сучасні смартфони з фотокамерами, тож маємо документальне підтвердження. Вважаю, що мова йде про золотистого (звичайного) шакала. Старого або хворого, який уже не може нормально харчуватися і змушений перебиватися такою “легкою” здобиччю», – йдеться у повідомленні.

Цей випадок викликав неабиякий резонанс у місцевій громаді, і багато людей висловлюють свою думку щодо походження дивної істоти. Тим часом місцеві жителі вживають додаткових заходів безпеки, щоб уберегти свої господарства від подібних нападів у майбутньому.

Фото: 05453.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: