Завантаження ...
Новобудови Києва

Чоловік порізав собі руки в туалеті військкомату, щоб уникнути мобілізації

Чоловік порізав собі руки в туалеті військкомату, щоб уникнути мобілізації фото

Закарпатський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив, що чоловік порізав собі руки у вбиральні, намагаючись уникнути мобілізації. Наразі громадянин перебуває у лікарні.

Військові зазначають, що чоловік був визнаний обмежено придатним до служби у мирний час, але підлягає мобілізації у воєнний період.

У соціальних мережах громадянин Пилип Лунін поділився своєю історією, як порізав руки в туалеті військкомату, аби не йти на службу. Він не приховує свого небажання захищати Україну.

Під час уточнення його військово-облікових даних у ТЦК та СП Закарпатської області, Лунін не надав відповідних документів і висловив своє небажання служити. Під час спілкування з працівниками ТЦК, він попросився до вбиральні, де його згодом знайшли з різаними ранами на руках. Військовослужбовці оперативно надали йому домедичну допомогу, викликали поліцію та швидку допомогу. Зараз чоловік перебуває у лікарні.

Відповідно до Закону України "Про військовий обов'язок та військову службу", Пилип Лунін, визнаний непридатним до служби у мирний час, але обмежено придатним у воєнний час, підлягає мобілізації.

Закарпатський ОТЦК та СП закликає громадян виконувати свій конституційний обов'язок та гідно ставитися до захисту рідної землі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: