Протести проти роботи ТЦК у Ворохті: перекриття доріг і невдоволення місцевих жителів

У Ворохті, Івано-Франківської області, місцеві жителі перекрили дорогу та заблокували роботу територіального центру комплектування (ТЦК).

У Ворохті, Івано-Франківської області, місцеві жителі перекрили дорогу та заблокували роботу територіального центру комплектування (ТЦК).

На їхню думку, саме воєнкоми є причиною відсутності туристів у селі, що призводить до зменшення доходів та поступового занепаду селища.

Однак, протест закінчився безрезультатно: місцевим мешканцям було повідомлено, що перевірки документів у туристів продовжуватимуться.

Сьогодні жителі Ворохти почали конфлікт. Напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину. Даний військовослужбовець був поранений та воював за «подібних осіб». Така подяка. – повідомляють ОК "Захід" у своєму каналі Телеграм

У командуванні ОК «Захід» різко відреагували на перекриття дороги, висловивши нерозуміння щодо причин протесту.

«Проти чого протестують місцеві? Проти своїх же односельчан, які воюють зараз і захищають нашу країну? Проти сотень тисяч чоловіків, які ризикують життям і воюють за нашу державу? Можливо, місцеві протестують взагалі проти України?

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ І НАДАЛІ БУДУТЬ ПЕРЕВІРЯТИ ДОКУМЕНТИ ВСІХ ПРИЇЖДЖАЮЧИХ. Крапка. У нас іде війна. І всі чоловіки на фронті, або у відпустці з фронту. От ті, що у відпустці, можуть спокійно приїхати і відпочити. Ніхто їх не чіпає. Колись у Ворохті місцеві жителі йшли в підпілля, щоб воювати з совєтами. Зараз місцеві жителі виступають проти своєї держави і захищають ухилянтів.» – йдеться у заяві командування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: