Завантаження ...
Новобудови Києва

На Чернігівщині потонула 2-річна дитина

На Чернігівщині потонула 2-річна дитина фото

На Чернігівщині біля села Крехаїв Остерської територіальної громади сталося нещастя — у річці Рать, ймовірно, потонув 2-річний хлопчик.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернігівській області.

Ввечері 13 липня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про те, що маленького хлопчика віднесло течією від берега.

На пошуки дитини оперативно вирушила група з семи рятувальників, використовуючи дві одиниці техніки та два човни. Пошукова операція продовжується.

Оновлено: Сьогодні о 15:20 тіло хлопчика було виявлено водолазами ДСНС та піднято на поверхню. Обставини трагедії встановлюються правоохоронними органами.

Цей трагічний випадок знову привертає увагу до необхідності підвищеної уваги до безпеки дітей біля води. Рятувальники Головного управління ДСНС Чернігівської області вкотре наголошують на важливості постійного нагляду за дітьми, особливо під час відпочинку біля водойм. Вони закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей і завжди контролювати їхні розваги.

Нагадаємо, що подібний випадок стався 13 червня у Бахмачі, Ніжинського району Чернігівської області, коли поліцейські знайшли тіло місцевого мешканця, який потонув під час риболовлі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: