Завантаження ...
Новобудови Києва

У Чернігові викрито злочинну групу, яка збувала наркотики через «закладки»

 У Чернігові викрито злочинну групу, яка збувала наркотики через «закладки» фото

Поліцейські Чернігівщини викрили злочинну групу, яка систематично постачала до обласного центру великі партії психотропних речовин та розповсюджувала їх шляхом «закладок».

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю виявили канал постачання наркотиків та затримали організаторку групи. За даними правоохоронців, підозрювана налагодила систематичне отримання значних партій психотропних речовин, які потім продавалися у роздріб.

Під час оперативної роботи поліцейські зупинили пару чернігівців у момент отримання поштового відправлення із забороненими речовинами. При огляді посилки виявлено два пакети з кристалоподібною речовиною, схожою на «солі Альфа-PVP», загальною вагою понад 500 грамів. Вартість наркотиків на «чорному» ринку складає близько чверть мільйона гривень.

Залучивши кінолога зі службовою собакою, правоохоронці провели обшук у помешканні затриманих. Виявлено ще понад 120 грамів речовини, схожої на «Альфа-PVP». Частина наркотиків була вже розфасована та підготовлена до продажу. Також вилучено засоби для фасування, блокнот з чорновими записами та інші докази протиправної діяльності.

30-річну організаторку каналу постачання наркотиків затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Проти неї відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України, що передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

 У Чернігові викрито злочинну групу, яка збувала наркотики через «закладки» фото №1
 У Чернігові викрито злочинну групу, яка збувала наркотики через «закладки» фото №2
 У Чернігові викрито злочинну групу, яка збувала наркотики через «закладки» фото №3

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: