Завантаження ...
Новобудови Києва

Керівників військових установ підозрюють у збитках на понад 16 млн грн

Керівників військових установ підозрюють у збитках на понад 16 млн грн фото

Підозру висунуто керівникам і службовцям трьох квартирно-експлуатаційних органів ЗСУ, які завдали державі збитків на понад 16 мільйонів гривень.

Під процесуальним керівництвом Житомирської, Полтавської та Чернігівської спеціалізованих прокуратур у сфері оборони Центрального регіону було висунуто підозри керівникам і службовцям Чернігівського КЕВ, Макарівської КЕЧ району та колишній начальниці паливного складу Полтавського КЕВ.

Начальнику Чернігівського КЕВ інкримінується недбале ставлення до службових обов'язків (ч. 4 ст. 425 КК України). Під час закупівлі електроенергії він неправомірно уклав і підписав шість додаткових угод до основного договору закупівлі, що незаконно збільшило ціну електроенергії на 44,65%. Це завдало державі збитків на майже 6 мільйонів гривень.

Начальнику Макарівської КЕЧ району висунуто підозру в розтраті особливо великих розмірів через зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України).

Колишній начальниці паливного складу Полтавського КЕВ пред'явлено підозру у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, ці особи завдали державі збитків на загальну суму понад 16 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: