Завантаження ...
Новобудови Києва

У серпні очікується збільшення генерації електроенергії порівняно з липнем

У серпні очікується збільшення генерації електроенергії порівняно з липнем фото

Голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький заявив, що в серпні генерація електроенергії в Україні буде більшою, ніж у липні.

Володимир Кудрицький, голова правління "Укренерго", повідомив, що в серпні генерація електроенергії в Україні збільшиться порівняно з липнем. Це пов'язано з кількома факторами, які впливають на виробництво електроенергії в країні.

За словами Кудрицького, важливо враховувати два ключові моменти. По-перше, потрібно винести за дужки можливі обстріли. По-друге, слід зважати на графік виходу з ремонтів енергоблоків різних видів електростанцій.

Спека також відіграє важливу роль у генерації електроенергії. Вона впливає на споживання електроенергії в Україні, а також на імпорт електроенергії з Європи, де також є проблеми з нестачею електроенергії. Як зазначив Кудрицький, кілька тижнів тому через блекаут постраждали чотири балканські країни.

Він також додав, що "Укренерго" працює, відштовхуючись від найгірших сценаріїв. Якщо спека зменшиться і не буде інтенсивних обстрілів, тривалість відключень електроенергії може зменшитися. Загалом, за словами Кудрицького, тренд буде на покращення ситуації з електропостачанням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: