Завантаження ...
Новобудови Києва

В Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро: пошуки дівчини тривають

В Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро: пошуки дівчини тривають фото

У Києві, поблизу Пішохідного мосту, стався обрив тросу на атракціоні канатної дороги. Очевидці події намагалися витягнути трос, вважаючи, що на ньому була людина. На жаль, трос виявився порожнім.

Зараз на місці події працюють поліція та водолазно-рятувальне відділення ДСНС, яке обстежує акваторію річки в місцях, де за свідченнями очевидців, могла перебувати людина.

Майор служби цивільного захисту Павло Петров повідомив, що наразі пошуково-рятувальні роботи тривають. За інформацією Київської міської державної адміністрації, внаслідок обриву тросу у воду впала дівчина.

Місцеві ЗМІ інформують, що це сталося під час її спуску на атракціоні. Трос витягли без неї, і, за попередніми даними, дівчина потонула.

До пошуково-рятувальної операції залучені спеціальна техніка та катери з водолазами. Через аварію на атракціоні рух транспорту на Набережному шосе ускладнений, повідомляє Патрульна поліція столиці.

"Біля Пішохідного мосту дійсно трапився обрив тросу на атракціоні канатної дороги. Перехожі, які були свідками події, намагалися витягнути трос, бо сподівалися, що там є людина. Але, на жаль, її там не було. Тому зараз на місці події працюють і поліція, і водолазно-рятувальне відділення ДСНС, яке обстежує акваторію річки в місцях, де за показами свідків імовірно може бути людина", – сказав майор служби цивільного захисту Павло Петров.

Київська міська адміністрація звернеться до правоохоронних органів з вимогою ретельного розслідування інциденту та перевірки діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: