Завантаження ...
Новобудови Києва

Група підлітків каталась на дахах електричок: поліція Київщини виявила правопорушників

Група підлітків каталась на дахах електричок: поліція Київщини виявила правопорушників фото

На Київщині поліція встановила групу підлітків, які займалися небезпечними розвагами, катаючись на дахах електричок у Бучанському районі.

Інформація про цей випадок стала відомою завдяки відео, яке небайдужі громадяни опублікували у соціальних мережах у червні-липні 2024 року.

Ювенальна поліція Бучанського району оперативно відреагувала на ці повідомлення та ідентифікувала п'ятьох учасників віком від 13 до 17 років. Двом старшим учасникам, віком 16 та 17 років, було складено адміністративні протоколи за порушення правил охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспорті (ч. 1 ст. 109 Кодексу України про адміністративні правопорушення). За порушення батьками обов’язків щодо виховання дітей (ч. 1, 3 ст. 184 КУпАП) було притягнуто до відповідальності батьків трьох інших правопорушників, яким виповнилося 13, 14 та 15 років.

Ювенальні правоохоронці продовжують встановлювати інших учасників цих подій. Найближчим часом вони разом із батьками будуть запрошені для складання матеріалів щодо цього випадку.

Поліція Київщини наголошує на важливості проведення роз'яснювальних бесід із дітьми стосовно небезпеки подібних розваг на залізничному транспорті. Батькам та викладачам радять звертати увагу на такі ризики та нагадувати, що життя і здоров'я дітей мають бути найвищим пріоритетом.

Фото: Facebook: Поліція Київської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: